Свято останнього дзвоника

2017-05-26

/Files/photogallery/DSCN4891.JPG

Як і в багатьох школах Білої Церкви 26 травняв БВЗШ №1 відбулося свято останнього дзвоника. В актовому залізібралися учні, вчителі, батьки, громадськість, запрошені. Весь загал свята оплесками зустрічав випускників 9-х та 12-х класів. Зробивши почесний круг, вони виструнчилися в центрі зали.

Ведучі свята оголосили про його початок. Ознаменував відкриття урочистостей Гімн України.

За традицією, школярів привітала директор школи Панкоша К.Л., яка побажала випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно здати державну підсумкову атестацію і вступити у вузи. Подякувала вчителям за їх знання, терпіння, любов до дітей. Заступник директора школи з НВР Васильєва Н.Ю. вручила Подяки, Грамоти учням школи за призові місця у міських, шкільних конкурсах та олімпіадах, за успішне навчання.

Святкові напутні слова звучали в адресу випускників від координатора волонтерської групи «Час змін» Костянтина Климчука.

Також були музичні дарунки та слова подяки від випускників школи вчителям та батькам за науку, за любов і щоденну турботу.

Наприкінці свята пролунав останній дзвоник, як завершення навчального року, а для випускників – початок дорослого життя.

Прийміть же від нас найщиріші вітання з вашим святом - Днем останнього дзвоника. Хай здійснюються ваші плани! Бажаємо, щоб поряд з вами завжди були мудрі наставники і вірні друзі.
Впевнені, що кожен з вас обере свій власний шлях у житті, зможе знайти себе в сучасному суспільстві, стати справжнім громадянином.
В добру путь, дорогі випускники!

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi