Педагогічна рада

2017-08-30

30.08 2017року в Білоцерківській вечірній(змінній) загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ступенів №1 відбулася педагогічна рада.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Аналіз діяльності школи за 2016/2017 навчальний рік та завдання і основні напрямки роботи педколективу в новому навчаль­ному році по забезпеченню рівного доступу до якісної освіти. (Доповідь директора школи К.Л. ПАНКОШІ )

Обговорення доповіді:

1. Аналіз діяльності роботи методичного об’єднання вчителів гуманітарного циклу та завдання і основні напрямки роботи в новому навчаль­ному році ( Доповідач голова МО Наконечна О.Б. )

2. Аналіз діяльності роботи методичного об’єднання вчителів природничо - математичного циклу та завдання і основні напрямки роботи в новому навчаль­ному році (Доповідач голова МО Косяченко Л.А. )

3. Аналіз діяльності роботи соціально-психологічної служби школи у 2016/2017 н.р. та завдання і основні напрямки роботи в новому навчаль­ному році ( Доповідач соціальний педагог Ткачук Н.А.)

4. Аналіз діяльності роботи шкільної бібліотеки та завдання і основні напрямки роботи в новому навчаль­ному році (Доповідач бібліотекар Олійник В.М.)

5. Аналіз роботи методичного об’єднання класних керівників та завдання і основні напрямки роботи в новому навчаль­ному році (Доповідач голова МО Манович О.О.)

ІІ. Затвердження навчального плану школи, плану навчально-виховного процесу та режиму роботи школи на 2017/2018 навчальний рік. (Інформація заступника директора з НВР Васильєвої Н.Ю.)

2.1 Про затвердження робочого плану школи і режиму роботи школи на 2017/2018 н.р.

2.2. Про викладання та оцінювання предметів варіативно-складової частини робочого навчального плану.

2.3. Про затвердження розкладу роботи курсів за вибором і факультативів, проведення навчальної практики та екскурсій.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi