• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання комісії Ради профілактики з питань підліткової злочинності.

Засідання комісії Ради профілактики з питань підліткової злочинності.

2017-11-16

/Files/DSCN5475.JPG

16.11.2017р. у Білоцерківській вечірній (змінній) загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ступенів №1 відбулося планове засідання засідання комісії Ради профілактики з питань підліткової злочинності. У засіданні круглого столу взяли участь Зінченко В.М. - головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти управління освіти і науки, Корнієнко Л.В. - завідувач центру практичної психології, соціальної і виховної роботи управління освіти і науки, Степаненко Леся Вікторівна – спеціаліст БССД,, інспектори Білоцерківського міськрайонного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції капітан внутрішньої служби Свистун Ігор Ігорович, лейтенант внутрішньої служби Сухан Інна Вікторівна , Єдіна Наталія Олександрівна, представник Білоцерківського сектору ювенальної превенції Літош Юрій Григорович, директор БВЗШ № 1- Панкоша К.Л., заступник директора з НВР БВЗШ №1–Васильєва Н.Ю., соціальний педагог БВЗШ № 1 – Ткачук Н.А. та класні керівники 8-12-х класів

Директор школи Панкоша К.Л. презентувала систему роботи школи з питань профілактики правопорушень та злочинності, проінформувала про ситуацію правопорушень в школі, причини здійснення злочинів. Соціальний педагог школи Ткачук Н.А. розповіла про правопорушення учнів, які стоять на внітрішкільному обліку. Класні керівники доповіли про пророблену роботу з учнями, які потребують особливої педагогічної уваги.

На засідання комісії з’явилося 13 учнів, які перебувають на обліках ВШО, БСЮП, ССД, разом з батьками.

У ході засідання проведені профілактичні бесіди з учнями, які перебувають на внутрішкільному обліку та порушують дисципліну, режим школи. Надані відповідні поради батькам щодо виховання дітей та виконання своїх батьківських обов’язків.

Зінченко В.М., головний спеціаліст управління освіти і науки, наголосив на необхідності звернути увагу питанню пропусків уроків учнями без поважних причин. Слід оперативно інформувати батьків дітей про подібні факти, викликати їх на засідання шкільних рад профілактики, тісніше співпрацювати з соціальними працівниками БСЮП, службовцями служби у справах дітей. Важливо залучати їх до занять у гуртках, секціях, факультативах в позаурочний час.

Дана профілактична робота сприяє удосконаленню виховного процесу в школі та підвищенню рівня відповідальності батьків за виховання дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi