ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ У БВЗШ №1

2018-04-16

/Files/images/DSC00485.JPG

В рамках Всеукраїнського тижня охорони навколишнього середовища учні Білоцерківської вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи II-III ступенів №1 прийняли участь у міській акції в рамках Всеукраїнського тижня охорони навколишнього середовища «День довкілля», «До чистих джерел » та загальношкільній толоці.

Мета акції:

• поліпшити санітарний стан довкілля;
• поширити екологічні знання серед населення.

Основне завдання акції:

• встановлення інформаційних знаків:

« Не сміти!»

« Дбай про чистоту водойм та довкілля!»

• визначення нових територій та об’єктів для охорони.

У полудень, 11. 04.2018, учні 8-А класу разом із вчителем географії

Романчук Людмилою Матвієвною вирушили у екологічну подорож до Сухого Яру. Урочище Сухий Яр та Сухоярський струмок знаходяться у мікрорайоні нашої школи.

Перші враження:

- У порівнянні із попередніми роками дана місцевість стала значно чистішою.

- У Сухоярському струмку, поблизу вул. Київська , місцеві рибалки сидять із вудочками, а посеред струмка гріється на сонечку черепаха. Два роки по тому про це можна було тільки мріяти . Недаремно ми зустрічались із Гапоновою Тетяною Василівною - керівником екологічної служби.

Зі слів рибалок - Сухоярський струмок ,10.04. 2018, було розчищено спеціальною технікою.

Попередньо підготували звернення до перехожих:

« Не сміти!»

« Дбай про чистоту водойм та довкілля!».

Розпочали визначати місця для розміщення цієї інформації

Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, території наших будинків — це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... І тому теплими сонячними квітневими днями учні вийшли на територію школи. Весело і завзято працювали школярі.
Усі учні Білоцерківської вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ст.. №1 з прекрасним бадьорим настроєм вийшли на шкільне подвір'я. " Школа наш другий рідний дім, і в ньому повинно бути завжди гарно, чисто» - було поставлено перед учнями кожного класу завдання і робота закипіла.
Тепер залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати

та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів нашого міста — зробити його квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.
Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи!
Всім, хто працював — велике спасибі!
Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi