ДЕНЬ ЗНАНЬ

2018-09-01

/Files/DSCN6584.JPG

День знань

Ранок першовересневого дня. Знову наші вулиці розквітають від юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. І прийшло, захоплююче свято, до юнаків та дівчат, котрі вперше переступили поріг вечірньої загальноосвітньої школи №1. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наше місто, наша держава зустрічають День знань – справжнє свято мудрості, доброти і людяності.

Зала школи БВЗШ№1 сяє красою молодості, вирує батьківським багатолюддям, гостями, вчительською спільнотою, огортається хвилями державного гімну.

Так, радість на всіх одна. Утім, якоюсь особливою вона була для семикласників та восьмикласників,які переступають поріг нашої школи вперше. На їхню адресу прозвучали зворушливі слова директора школи Панкоші К.Л., яка побажала їм і всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Шкільну публіку порадували своїми блискучими виступами наші артисти: Черкас Яна, Мельниченко Владислава, солістка Бондар Олена, Василівська Анастасія, Лукашевич Станіслав та інші.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший дзвоник. На перший урок покликав, хвилюючим акордом, шкільний дзвінок, у виконанні учнів Лукашевича Станіслава та Василівської Анастасії.

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi