Революція гідності

2018-11-21

/Files/images/IMG_20180219_165753.jpg

13 листопада 2014 року Президент України Петро Олексійович Порошенко підписав указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи.

21 листопада 2018 року у приміщенні Білоцерківської вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів відбувся виховний захід присвячений 5 – й річниці початку Революції гідності. «Революція гідності» сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму, показала важливість національної ідеї. Майбутнє нашої держави залежить від кожного з нас.

На зустріч з учнями були запрошені учасники АТО, які розповіли юнакам і дівчатам про трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, про роботу волонтерських організацій, допомогу армії АТО, показали фільми про життя бійців «Айдару». Ці події тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни.

Виховний захід підготували і провели завуч школи Васильєва Наталія Юріївна, учитель історії Бондар Катерина Миколаївна. Активну участь у проведенні заходу взяли учні 10-А класу. На заході присутні познайомилися з презентацією, продивилися фільм про події на Євромайдані 2013-2014 року.

Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави. Сьогодні життя країни змінюється. Постає держава – вільна, незалежна Україна. І нам творить нову історію держави, що займе належне місце серед рівних і вільних країн планети.

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi